• +010 - 472 16 23
  • secretariaat@flobert.nl

Werkdag 27 December

Werkdag 27 December

No Comment

Zeer gewaardeerde mede- clubleden.

Zoals eerder vermeld is het de bedoeling dat wij op woensdag 27 december weer een gezellige werkdag gaan houden op de club.

Dit keer staan er werkzaamheden op zoals de rubberen matten vervangen op de schietbaan, zo ook wat lampen.  Een grondige schoonmaakbeurt van de baan is ook weer eens nodig.  Op de baan moet ook nog een afzuigpijp vervangen worden.

Daarnaast is het hoognodig dat de buitencontainer eens ontdaan gaat worden van de overbodige materialen. Daarmee beoogd om weer een makkelijk toegankelijke werkruimte te creëren voor de regelmatige productie van de schietboorden.

Het plan is om ook nog een 10 voet container aan te schaffen, welke naast de bestaande container geplaatst kan worden.  Hier kunnen we dan het lege fust in zetten, zo ook wat andere items  die niet regelmatig nodig zijn. Zeker zal dit extra werkruimte geven in de oude container. Hopelijk lukt het ons de levering hiervan nog voor de 27ste voor elkaar te krijgen.

Maar uiteraard zijn op de 27ste voldoende handjes nodig om dit lijstje af te werken.  Weer wat lichamelijke inspanning na de kerstdagen.

Echter, voor het natje en droogje tijdens deze werkdag is het handig om te weten wie er komen helpen.

Een berichtje vanuit jullie met de bevestiging dat je komt helpen wordt hiervoor zeer op prijs gesteld.

In ieder geval wenst het gehele bestuur jullie hele fijne feestdagen toe, en hopelijk zien we een aantal van jullie op 27 december a.s.  We willen starten rond 10:00 uur

Namens het bestuur van SV Flobert

Henk Köpp

Geïnteresseerd geraakt?

Is je interesse gewekt en wil je eens een introductie meemaken op onze vereniging. Dat is mogelijk. Meld je aan via de contactpagina en we gaan een afspraak inplannen.